U suncem okupanoj Paoči, u srcu najplodnijeg vinorodnog kraja u regiji, za svoje kupce i prijatelje organiziramo turističke obilaske, degustacije vina, autentične hercegovačke objede, smještaj i još mnogo toga.

Slobodno nas kontaktirajte kako bi zajedno osmislili plan i program Vašeg posjeta!

POSJETITE NAS

Uživajte u čistom hercegovačkom krajoliku uz cijenjena vina naše kuće

Naša vinska priča

Istinski vinoljupci će uživati u vinskoj priči naše obitelji. Otkrivati vam nećemo puno, na Vama je da nas posjetite a mi Vam garantiramo nezaboravan doživaljaj i ugodnu atmosferu.

Dobro i dobri nam došli!

Degustacije vina uz tradicionalne Hercegovačke specijalitete

Ljubitelji proizvoda plodova vinove loze će istinski uživati u obilasku podruma te degustaciji naših najboljih vina uz, neizostavno, najpoznatije hercegovačke specijalitete kao što su uštipci s pršutim i sirom, peke, janjetina, ali i one manje poznate kao što je vinski gulaš, razne vrste čorba i još mnogo toga!

Dobra atmosfera i odličan ugođaj su zagarantirani.

Organizacije team buildinga, vjenčanja, krštenja, krizmi i svih ostalih posebnih prigoda

U našem novootvorenom objektu nudimo vam i organizacije posebnih prigoda. Proslavite vaše posebne trenutke na pravi način uz odličnu hranu i vina te ugođaj koji se dugo pamti. Našu ponudu prilagođavamo vašim potrebama a puni kapacitet čini i do 200 osoba.

Kontaktirajte nas i uživajte u čistom krajoliku i cjenjenim vinima.

Seoski turizam

Uz obilazak podruma i degustaciju vina nudimo i obilazak naših vinograda, starih obiteljskih kuća i obiteljskog muzeja.

Također Vam nudimo i posjetu najvećim znamenitostima Paoče: izvor Palačak po kome je mjesto i dobilo ime; staro groblje Oborine sa stećkom s natpisom iz 15. stoljeća; nekropola od petnaestak stećaka na plemićkom “Krešića Greblju” iz 14. stoljeća; spomen-obilježje sa spomen-kućom Paočanina fra Didaka Buntića, prosvjetitelja i spasitelja više tisuća hercegovačke djece od gladi za vrijeme 1. svjetskog rata; rodna kuća četvorice franjevaca Zubaca; dvije orginalne kapelice – jedna Blažene Djevice Marije, a druga Svetog Ivana, posvećena vinogradarima.

Za ove prigode dizajnirali smo specijalni vlakić za 15-ak osoba u kojem je doživljaj obilaska potpun.

Wine shop

U sklopu podruma nalazi se i bogato opremljeni Wine Shop.  Vrhunska vina, rakije te razne vrste suvenira samo su mali dio širokog asortimana.

Banka vina

U novootvorenom dijelu našeg podruma svoje mjesto pronašla je i „Banka vina“.
Prva regionalna banka ovakve vrste sadži specijalno dizajnirane vinske sefove pune vrhunskih vina naše kuće.
Dugogodišnje prijateljstvo, poštivanje, povjerenje i korektna poslovna suradnja su temelji na kojima gradimo svoje poslovanje.
Vođeni time odlučili smo nagraditi svoje dugogodišnje suradnike i prijatelje te personalizirati i napuniti boxove u njihovo ime.
Naravno, postoje norme koje se moraju ispuniti kako bi došli u priliku biti dijelom „Banke vina“.
Ako mislite da vi trebate biti dijelom ove priče, slobodno zatražite i priupitajte koje su to norme.