U suncem okupanoj Paoči, u srcu najplodnijeg vinorodnog kraja u regiji, za svoje kupce i prijatelje organiziramo turističke obilaske, degustacije vina, autentične hercegovačke objede i smještaj. Postoji nekoliko unaprijed isplaniranih programa koje, naravno, možemo prilagoditi Vašim željama. Zato nas slobodno kontaktirajte kako bi zajedno osmislili plan i program Vašeg posjeta!

POSJETITE NAS

Uživajte u čistom hercegovačkom krajoliku uz cijenjena vina naše kuće

Obilazak podruma i degustacija vina

Ljubitelji proizvoda plodova vinove loze će istinski uživati u obilasku starog i novog podruma te degustaciji naših najboljih vina uz, neizostavno, najpoznatije hercegovačke specijalitete kao što su uštipci s pršutim i sirom, peke, janjetina, ali i one manje poznate kao što je vinski gulaš, razne vrste čorba i mnogi drugi! Dobra atmosfera i odličan ugođaj su zagarantirani.

Seoski turizam

Ovaj program obuhvaća, uz obilzazak podruma i degustaciju vina, obilazak obiteljskog muzeja te najvećih znamenitosti Paoče: izvor Palačak po kome je mjesto i dobilo ime; staro groblje Oborine sa stećkom s natpisom iz 15. stoljeća; nekropola od petnaestak stećaka na plemićkom “Krešića Greblju” iz 14. stoljeća; spomen-obilježje sa spomen-kućom Paočanina fra Didaka Buntića, prosvjetitelja i spasitelja više tisuća hercegovačke djece od gladi za vrijeme 1. svjetskog rata; rodna kuća četvorice franjevaca Zubaca; dvije orginalne kapelice – jedna Blažene Djevice Marije, a druga Svetog Ivana, posvećena vinogradarima. Za ove prigode dizajnirali smo specijalni vlakić za 15-ak osoba u kojem je doživljaj obilaska potpun.

Obilazak vinograda uz neizostavni piknik na Šimunovcu

Uz degustacije vina i obilazak podruma, ovaj program obuhvaća obilazak svih naših vinograda, uživanje u predivnom krajoliku te cijelodnevni piknik u Šimunovcu, vinogradu podignutom u čast pradjedu Šimunu koji je stekao ova imanja služivši vojni rok umjesto sinova bogatih prijatelja. Naravno, za potrebe i ovog obilaska tu je naš autentični vlakić.

Konoba za privatne zabave i smještaj

U našoj ponudi se nalazi i konoba kapaciteta 10-15 osoba koja je idealna za manje proslave raznih prigoda. Također, u sklopu toga nudimo i smještaj za isto toliko osoba u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama za Vaš potpuni komfor.

Vjerski, ljetni i zimski turizam

Podrumi Andrija smješteni su na odličnoj lokaciji, svega par kilometara od Međugorja – jednog od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu. Također, nalazimo se u neposrednoj blizini Jadranskog mora (Neum,Makarska), kao i nekih skijaških lokacija (Kupres,Blidinje). Sve to se uklapa u obilazak naših podruma, tako da – dobro nam došli!